PR

Najbolji sadržaj uz Hipernet TV

Omiljeni filmovi i emisije grupisani su po žanrovima, a sportski sadržaj po ligama i takmičenjima. Hipernet TV daje mogućnost korisnicima da TV sadržaj prate na internetu bilo kog provajdera.

PR sreda 25.05. 13:18

Masterclass fotografije u organizaciji kompanije Xiaomi

Koliko je kamera zaista bitan deo svakog modernog telefona današnjice možda najbolje zna Xiaomi, demonstrirajući svakim novim modelom da granice ipak mogu biti pomerene a nekad i preskočene zaista velikim koracima. Kompanija Xiaomi nedavno je održala Masterclass fotografije u hotelu Chedi, u Luštica Bay-u u Crnoj Gori na kom su svi prisutni imali priliku da se uvere koliko napredne funkcije ima kamera Xiaomi 12 uređaja.

PR utorak 24.05. 10:00

Vaši saveznici za povratak u formu ovog proleća

Sredina proleća znači samo jedno – da je krajnje vreme da probudimo telo i organizam i da započnemo sa treningom i spremni dočekamo leto. Kako su zdravlje i fizički izgled dva najčešća razloga zbog kojih se bavimo sportskim aktivnostima, motivaciju, koja često manjka, treba dodatno pojačati, a nova, moderna tehnologija nam svakako može pomoći u tome.

PR sreda 18.05. 11:05

Huawei nova 9 SE – idealan za mlade koji se bave vlogovanjem i žele vrhunske performanse

Svi žele telefon koji, pored toga što izgleda u trendu i skladan je, stiže i sa inovativnim funkcijama i odličnim performansama. Bilo da je u pitanju kamera visoke rezolucije, brzo punjenje, predivan dizajn ili funkcije koje svakodnevno korišćenje telefona čine olakšanim, Huawei nova 9 SE sadrži sve ove elemente i to po pristupačnoj ceni.

PR četvrtak 12.05. 12:58

TEST: HONOR Magic4 Lite 5G – lagan i brz

Ovoga puta na testu imamo nešto drugačije – telefon koji spada u srednji segment tržišta i stiže sa pristupačnom cenom za koju nudi zanimljive specifikacije i prostran ekran.

PR četvrtak 12.05. 12:00
strana 1 od 2 idi na stranu