Rešite besplatan test i saznajte koliko je vaše poslovno znanje trenutno naplativo

Uspešni preduzetnici, biznismeni i menadžeri koji danas dele savete i pričaju o svom putu ka vrhu nekada su bili u sličnoj situaciji kao i većina onih koji maštaju o karijeri iz snova.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 30.06.2022.

11:34

Rešite besplatan test i saznajte koliko je vaše poslovno znanje trenutno naplativo
Foto: LINK group

Svi oni susretali su se sa istim problemima. Pitali su se da li je biznis prava oblast za njih, hoće li uspeti, kako da počnu i imali mnoge druge dileme koje su uprkos svemu prebrodili. Ukoliko i vi spadate među one koji žele da postanu uspešni poslovni stručnjaci, ali niste sigurni koja oblast bi bila idealna za vas, ovaj 7-minutni test je tu da vam pomogne.

Besplatan test koji će vam pomoći da saznate koja poslovna oblast vam najbolje leži

Uradite besplatan 7-minutni test i otkrijte da li je biznis oblast u kojoj treba da pronađete svoju sreću. Odgovori koje date na 14 pažljivo odabranih pitanja pokazaće vam da li se vaš karakter, želje i ciljevi poklapaju sa onim što je potrebno da biste se ostvarili na nekoj od odlično plaćenih pozicija.

Test će vam pomoći da za najviše 24 časa uočite svoje najveće prednosti i na osnovu njih saznate koje zanimanje bi vam donelo uspeh. Stručna procena je potpuno besplatna, a rezultati koje dobijete pokazaće vam u kom smeru bi trebalo da se krećete na putu ka vrhu, kao i koje veštine bi trebalo da usavršite da biste tamo što brže dospeli.

Od pravog izbora profesije zavisi kvalitet vašeg života

Pravilan izbor profesije može vam olakšati čitav radni vek i omogućiti da bez prevelike muke i nerviranja donosite odluke koje se očekuju od uticajnog finansijskog menadžera, PR-a, preduzetnika, ili nekog drugog odlično plaćenog stručnjaka. Upravo zbog toga, rezultati ovog testa pokazaće vam koja znanja morate da steknete kako biste pronašli idealan posao.

Brojne prednosti, među kojima su prilika za brzo zaposlenje i velika zarada, učinile su oblast biznisa veoma primamljivom. Međutim, kako spomenute pozicije zahtevaju hrabrost, odlučnost i druge osobine sa kojima se čovek rađa, jasno je da za zanimanje top-menadžera mogu da konkurišu samo odabrani.
Foto: LINK group

Najcenjenije poslovne veštine današnjice

Danas nijedna kompanija ne može da funkcioniše bez menadžera koji se bave odnosima sa javnošću, ljudskim resursima, prodajom, finansijama, marketingom i poslovnom administracijom. Ovakav trend uticao je i na promene na tržištu, pa se menadžerske veštine posmatraju kao ključne za ostvarivanje velikih ambicija.

Biti sam svoj gazda i danas je za mnoge ideal

Preduzetnici takođe spadaju među one kojima mnogi zavide. Finansijska nezavisnost, brzo napredovanje, velika zarada i mogućnost rada od kuće samo su neke od prednosti ovog zanimanja. Ulazak u nezavisne poslovne vode nudi i brojne druge beneficije, ali i zahteva znanja koja je moguće primeniti u realnom poslovnom okruženju.

Stručnjaci koji poseduju znanja za bavljenje nekim od ovih poslova imaju sreću da radno mesto mogu da potraže u gotovo svim kompanijama bez obzira na njihovu delatnost.
Foto: LINK group

Šta je potrebno da biste radili na perspektivnim pozicijama?

Da biste bili spremni za rad na bilo kojoj od navedenih perspektivnih pozicija, potrebno je da pre svega steknete kvalitetno obrazovanje. Školovanjem po specijalizovanom programu za neku od spomenutih profesija usvojićete znanja koja će vam omogućiti da iskoristite brojne poslovne prilike širom sveta.

Učenjem uz vrhunske stručnjake moguće je steći obrazovanje i svetski priznate sertifikate iz bilo koje oblasti biznisa za samo godinu dana. Nakon toga ćete, bez obzira na prethodno iskustvo, biti spremni da ostvarite ciljeve za koje ste rođeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: