YouTuber pokazao kako su MacBook Pro zvučnici superiorniji od onih na Windows laptopovima VIDEO

Apple veoma vodi računa kada je u pitanju kvalitet uzrade kompanijinih MacBook laptopova, a ovo se posebno ogleda u segmentu sistema zvučnika, kako pokazuje video jednog YouTubera.

Tehnopolis

Izvor: B92, WCCFTech

Ponedeljak, 18.04.2022.

16:01

YouTuber pokazao kako su MacBook Pro zvučnici superiorniji od onih na Windows laptopovima VIDEO
Foto: marymash / Shutterstock.com

Korisnik je uporedio MacBook Pro zvučnike sa onim na najboljim Windows laptopovima na tržištu. Kako se ispostavilo, Apple je izašao kao pobednik, a detalje možete pogledati u pratećem videu. Poređenje je sproveo YouTube kanal Dave2D, objašnjavajući kako Apple nudi najbolji kvalitet zvuka na laptopu. Dejv objašnjava pozitivne i negativne odlike kvaliteta zvuka, kao i kako MacBook zvučnici po performansama prevazilaze one na Windows laptopovima.

Najnoviji MacBook pro modeli kompanije Apple su u novembru prošle godine doživeli veći redizajn, ali ni starili modeli ovih laptopova ne zaostaju i takođe proizvode odličan zvuk, koji je u najvećoj meri bolji od onog koji nudi konkurencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: