Serveri pali zbog navale na besplatnu video-igru: Preuzmite je i vi već danas

Kao što je i bilo planirano, mešavina fudbala i ekstremnog automobilizma, Rocket League, pretrpela je ogromne izmene. Pre svega, 23. septembra je postala potpuno besplatna za igranje, i dobila je međuplatformsku progresiju, ali više nije dostupna za uzimanje na Steamu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 24.09.2020.

14:00

Serveri pali zbog navale na besplatnu video-igru: Preuzmite je i vi već danas
Foto: depositphotos/rafapress

Činjenica da je Rocket League postao besplatan za igranje nakon 5 godina oduševila je mnoge. Iako je ovaj naslov često koštao i 10$, tokom svakog besplatnog vikenda igranja zabeležen je ogroman skok igrača.

Tako je i sada kada je Psyonix omogućio da RL trajno postane besplatan. Ogromno interesovanje i priliv igrača koji su jurili da vide šta sve donosi video-igra dovelo je do preopterećenja servera, prenosi play.co.rs.

Dakle, igrači koji su kupili Rocket League tokom prethodnih godina ostali su da se igraju, a došao je priliv velikog broja novih, koji može biti i milionski ako gledamo prethodna deljenja na EGS, što je sasvim lako oborilo servere.

Psyonix je brzo vratio funkcionalnost igri i za sada je sve stabilno. Čekamo da se Epic, sada vlasnik studija i ove video-igre, pohvali podatkom o broju novih igrača.

Rocket League možete da preuzmete ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: