Prošla kriza: Ogromni PlayStation 5 niče širom sveta

U toku je neobična marketinška kampanja za PlayStation 5 konzolu.

Tehnopolis

Izvor: B92, TheGamer

Četvrtak, 02.02.2023.

19:00

Default images

Ukoliko ste imali dovoljno sreće da pronađete PlayStation 5 tokom prve dve godine njegovog postojanja na tržištu, onda znate koliko je konzola velika.

Ako još uvek tražite da kupite konzolu, dok iz PlayStation štaba tvrde da nestašice više nema i ovo je prvi put da PS5 vidite u svetu, ne paničite – nisu sve konzole ogromne kao ona koja je postavljena u Dubaiju.

Na snimku, koji je okačen na PlayStation Arabia Twitter profilu, vidi se kako kran pažljivo postavlja ogromni PS5. Čim dodirne zemlju, uređaj se uključuje i snop plave svetlosti se projektuje u nebo. Naravno, ako ste i dslje u potrazi za PS5, ne brinite. Plava svetlost se neće emitovati sa vrha konzole i probiti rupu u vašem plafonu.

Možda izgleda malo čudno što se vodi marketinšku kampanju ove veličine za proizvod koji je na tržištu još od 2020. godine, ali kao što je gore pomenuto, postoji logika. Svako ko je čekao u virtuelnom redu za PS5, od kada je konzola lansirana, zna da je do uređaja teško doći. Toliko je teško da su mnogi u međuvremenu odavno odustali. PlayStation želi da ti ljudi znaju da su redovi sada konačno nestali i da je konzola nove generacije sada lako dostupna.

Dubai nije jedini grad koji je centar ovog neobičnog PlayStation 5 marketinga. Izgleda da se PS5 slične veličine pojavio i u Rimu, a drugi bi mogli da nastave da se pojavljuju širom sveta.

Pojavile su se informacije i o tome da će Sony predstaviti novi model PS5 konzole kasnije ove godine. To možda neće biti PS5 Pro ili neki ekvivalent, ali se priča da će ažurirana konzola doći sa odvojivim disk drajvom.

Sony se takođe nada da će novi korisnici PS5 konzole prihvatiti i PS VR2. Nova VR kaciga je objavljena ovog meseca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: