Naslednik Nintendo Switch konzole dolazi u dve verzije

Nintendo Switch konzola bi uskoro mogla da dobije svog naslednika, ili naslednike.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 07.12.2023.

16:43

Naslednik Nintendo Switch konzole dolazi u dve verzije
Foto: Niphon Subsri / Shutterstock.com

Približava se trenutak kada bisno mogli da dobijemo više detalja o narednoj Nintendo Switch konzoli, pa u skladu s tim imamo sve veći broj glasina o novom modelu.

Još uvek nema zbaničnih detalja o datumu objave, ali različiti izvori ukazuju da noci Switch možemo da očekujemo tokom sledeće godine (ili za nekoliko meseci ili u drugoj polovini godine).

Ističe se da bi novi Switch, po karakteristikama hardvera, trebalo da bude konkurencija PlayStation 4 i narednoj generaciji Xbox konzola. To je očekivano, jer se Nintendo nikada nije fokusirao na hardver nego na zabavu igre koji stižu uz Switch.

Izvori sugerišu da Nintendo priprema dve verzije nove konzole. Tako će standaedni model biti jeftniji i imaće LCD ekran, dok će postojati i premijum model sa OLED ekranom.

Navodno, Nintendo je sa kompanijom Sharp dogovorio proizvodnju LCD ekrana, a sada je u priču ušao i Samsung koji bi trebalo da obezbedi OLED displeje.

Nema zvaničnih potvrda iz japanske kompanije o ovim navodima, ali kako je aktuelni Switch lansiran davne 2017. godine, jasno je da je objava novog Switch modela sve bliža.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: