Najavljen je The Witcher Remake za narednu generaciju gejmera

CD Projekt Red se vraća svojim korenima, a studio je najavio kompletan rimejk za originalnu The Witcher igru.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 27.10.2022.

12:12

Default images

The Witcher dobija rimejk, što je potvrdio CD Projekt Red tokom obeležavanja 15. godišnjice igre.

U prošlosti, CD Projekt Red je angažovao partnera za razvoj kako bi radio na redizajniranoj verziji igre za konzolu, ali je to kasnije otkazano. Sada igra dobija kompletan rimejk kakav zaslužuje.

The Witcher Remake se razvija pod kodnim izmenom "Canis Majoris", što je deo plana koji je CD Projekt Red objavio ranije ove godine.

Igra će iz temelja biti prerađena uz pomoć Unreal Engine 5, kao i svih alatki koje studio koristi za kreiranje nove trilogije Witcher igara.

"Sve počelo sa The Witcherom za nas, za CD Projekt Red. To je bila prva igra koju smo ikada keirali i to je tada za nas bila velika stvar. Vraćanje u taj period i ponovno kreiranje igre za narednu generaciju gejmera deluje jednako veliko", ističu iz popularnog studija.

Originalna Withcer igra je objavljena 2007. godine za PC. Za sada nema informacija o tome kada bi The Witcher Remake mogao biti objavljen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: