Džoker i Švarceneger stižu u Mortal Kombat 11!

Danas je i zvanično prikazan Kombat Pack roster za Mortal Kombat 11, te imamo priliku da vidimo svih šest dodatnih karaktera.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 22.08.2019.

11:45

Džoker i Švarceneger stižu u Mortal Kombat 11!
Ilustracija/Foto: Gorodenkoff/depositphotos

To su "domaći" Shang Tsung, Nightwolf i Sindel, kao i tri gostujuća karaktera – Spawn, legendarni zlikovac Joker, kao i niko drugi do Terminator, i to po liku i delu Arnold Švarcenegera!

Nažalost, ono što nam se jedino ne sviđa u ovom paketu, jeste generička faca Jokera, koja ne izgleda baš kako bi Joker trebalo da izgleda, jer nije korišćeno ni jedno “poznato” lice iz stripova i filmova, već pomalo generička faca, što možete i videti u trejleru ispod, piše play.co.rs.

Sve u svemu, paket izgleda veoma fino, i pored šest novih karaktera, donosi i po dodatni skin i opremu za sve nove karaktere, kao i 19 skinova za karaktere koji su već u igri.

Svakako jedva čekamo da vidimo fatalitije koje izvode Joker i Terminator!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: