Domaći programeri razvijaju igru za više igrača za ljubitelje kvizova

Domaća gejming scena nam je priredila novo interesantno iznenađenje. Ovoga puta pažnju nam je privukla igra 21 Step To The Victory, izrađena u stilu kviza.

Tehnopolis

Izvor: B92, Play,co.rs

Četvrtak, 05.08.2021.

09:19

Default images

U pitanju je onlajn multiplejer naslov u realnom vremenu za 4 igrača po partiji. Kao što i sam naslov igre kaže, onaj ko prvi napravi 21 korak na tabli, pobedio je, piše play.co.rs.

Igrači na raspolaganju imaju 24 sekundi da odgovore na 5 pitanja po rundi, a svaki tačan odgovor donosi jedan poen, iliti jedan korak. Ukoliko igrač ima bar jedan tačan odgovor, osvojiće nagradu koja nekada može biti i negativna po igrača. Penali su generalno retki, i uglavnom igrača vraćaju nekoliko koraka unazad.

Igra se odvija u smeru kazaljke na satu i moguće je izbaciti igrača ukoliko svojim odgovorima ili nagradama dođete na njegovo polje (sustignete ga). Takođe možete preći i ispred igrača, ali onda postoji opasnost jer vas taj igrač može izbaciti u narednoj rundi, tako da definitivno treba voditi računa o vašoj poziciji.

U igri postoji customizacija igrača od glave do pete, a u virtuelnom studiju postoji i publika koja će navijati za vas. 21 Step To The Victory će imati potpuno lokalizaciju na srpski jezik, uključujući i sve natpise koji se nalaze u igri, čak i one na karticama nagrada. Pored multiplejera, postojaće i oflajn režim igre.

Prema rečima developera, igra je još uvek u ranoj fazi razvoja, i možemo očekivati veliki broj dodataka pre zvaničnog izlaska. U sledećem videu možete pogledati kako gejmplej trenutno izgleda, od samog početka i predstavljanja igrača, do samog kraja igre i osvajanja novčane sume.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: