Pogledajte "najpametniju" N95 masku sa LED svetlima VIDEO

Ovogodišnji CES 2021 nam je doneo najavu brojnih tehnoloških unapređenja, poput najave telefona "na izvlačenje", a na događaju je bilo prilike videti i neke zanimljive gedžete.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Tako, na primer, Razer redovno eksperimentiše sa novitetima, pa je tako sada predstavio Project Hazel N95 masku unutar svog brenda u cilju zaštite od koronavirusa.

Razer se proizvodnjom maski bavi već skoro celu godinu, pošto je na početku pandemije ustupio deo svojih proizvodnih pogona za tu svrhu.

Sada je predstavljena brendirana maska, standarda N95 koji garantuje viši stepen zaštite od običnih hirurških maski. Maska izgleda izrazito futuristički, kao da je došla iz Cyberpunk 2077, a i sa tehničke strane je isto tako, prenosi play.co.rs.

Maska je namenjena za duži period upotrebe sa smenjivim filterima, kojih ima dva, ventilatorima koji rade na baterije i UV sterilizatorom koji se nalazi u kutiji za bežično punjenje.

Naravno, LED osvetljenje je pristuno, kako bi se odmah znalo da nosite Razer masku. Ono će nositi i mod sa niskim osvetljenjem kako ne bi smetalo i blještalo, a Razer za masku radi na patentu zvanom VoiceAmp, koji će na osnovu govora osobe praviti vizuelni efekat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.