Nova Samsung Galaxy S23 serija telefona predstavljena u Beogradu

Nakon globalne premijere, Galaxy S23 serija je zvanično predstavljena i u Srbiji.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 11.02.2023.

14:00

Nova Samsung Galaxy S23 serija telefona predstavljena u Beogradu
Foto: Nikola Veèanski

Povodom dolaska najnovije serije pametnih telefona Galaxy S, kompanija Samsung Electronics organizovala je promociju u novom ekskluzivnom prostoru beogradske galerije Štab. Prisutni su imali priliku da isprobaju najmoćnije pametne telefone Galaxy S serije ikada i njihovu inovativnu tehnologiju. Da doživljaj bude potpun pobrinula se regionalna muzička diva Nina Badrić, koja je svojim magičnim nastupom priredila veče za pamćenje. Događaju su prisustvovali brojni mediji, poslovni partneri i poznate ličnosti iz javnog života.

"Danas, više nego ikada pre, naši korisnici i oni koji će to tek postati, svi mi, tražimo brendove kojima verujemo i alate koji će nam pomoći da se što bolje i što lakše snađemo u svetu koji se rapidno menja. Za nas, u kompaniji Samsung, to znači da uvek iznova pomeramo sopstvene granice kako bismo opravdali poverenje i osigurali korisne inovacije, one koje značajno prevazilaze tehničke karakteristike. To znači da stvaramo uređaje koji su zaista najbolji, dok gradimo brend na koji i vi i mi možemo biti ponosni, brend kome se veruje", rekao je Nemanja Ratković, rukovodilac sektora mobilnih komunikacija za Srbiju i Crnu Goru.
Foto: Nikola Veèanski
Savršen dizajn koji istovremeno brine o planeti

Samsung je stvorio vrhunsku tehnologiju koja traje, sa više snage i manje uticaja na životnu sredinu, a sa ciljem da korisnici mogu da uživaju u vrhunskom Galaxy iskustvu što je duže moguće. Galaxy S23 serija nudi više recikliranog materijala od bilo kog drugog Galaxy pametnog telefona i po prvi put uvodi reciklirani aluminijum i staklo u svoje komponente.

Za jedinstveno iskustvo dostupno isključivo korisnicima Galaxy S23 serije, Qualcomm i Samsung su zajedno razvili Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 za Galaxy uređaje, optimizovani čipset koji je globalno lansiran na Galaxy S23 seriji. Ovaj ekskluzivni Galaxy procesor nije samo najmoćniji mobilni procesor koji su ikada imali, već je i energetski najefikasniji.
Foto: Nikola Veèanski
Vrhunac noćne fotografije

Fantastična Samsung Galaxy S23 serija pruža više mogućnosti i slobode za istraživanje sopstvene kreativnosti uz vrhunske performanse nove generacije telefona. Galaxy S23 Ultra donosi najinteligentniju kameru ikada i inovativnu opciju Nightography za kreiranje spektakularnih noćnih fotografija i video zapisa, pretvarajući noć u dan. Poboljšane mogućnosti noćnog snimanja transformišu način na koji Galaxy S serija optimizuje snimanje fotografija i videozapisa u širokom spektru uslova okoline. Prvi među Samsung Galaxy telefonima, Galaxy S23 Ultra može se pohvaliti novim prilagodljivim senzorom piksela od 200 MP koji beleži važne trenutke sa neverovatnom preciznošću.
Foto: Nikola Veèanski
Naručite pre svih

Galaxy S23 serija dolazi u četiri nijanse inspirisane prirodom: fantomski crnoj, krem, zelenoj i boji lavande. Uz kupovinu uređaja iz Galaxy S23 serije dobijate model sa dvostruko većim memorijskim prostorom po ceni osnovne varijante i uštedite do 22.000 RSD. Promocija traje do 16. februara ili do isteka zaliha.

Napomena: Odnosi se na Galaxy S23 8/256 GB po ceni od 8/128 GB, Galaxy S23+ 8/512 GB po ceni od 8/256 GB i Galaxy S23 Ultra 12/512 GB po ceni od 8/256 GB. Ne uključuje model od 1 TB.

Za više informacija o seriji Galaxy S23 posetite link https://www.samsung.com/rs/offer/preorder-galaxy-s23/

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: