Budi nostalgiju: Casio predstavio Stranger Things sat VIDEO

Izuzetno popularna Netflixova serija Stranger Things osvojila je mnoge, a neke je načinila nostalgičnima za 80-ima. Casio je tako odlučio da unese dašak 80-ih na zglobove ruku ljudi, pa je predstavio novi Casio A120WEST sat inspirisan upravo tom hit serijom.

Izvor: index.hr
Podeli

Casio ovaj sat naziva "ljubavnim pismom klasicima 80-ih koji su osvojili generacije".

Ako ste posedovali Casio sat iz te generacije, ovaj model bi mogao da vas podseti na njih. Zapravo, Casio kaže da su njegovi sopstveni satovi iz tog doba bili inspiracija za ovaj sat. Iz kompanije kažu da brojčanik sata prikazuje svet Stranger Thingsa i njegove likove.

Postoji Demogorgon koji se pojavljuje u samom središtu sata ispod ekrana, ​​a tu je i zabavni element – pritiskom na taster LED svetla prikazuje se naziv serije ispisan naopako. Na poleđini sata pronaći ćete logotip Stranger Things kao i sve uobičajene detalje uključujući logotip koji pokazuje da je A120WEST vodootporan.

Biće globalno objavljen

Casio kaže da je ocenjen za "svakodnevnu upotrebu" pa možda nije preporučljivo da se pliva s njim. Tehničke sitnice uključuju činjenicu da sat ima i kućište i kaiš od smole. Funkcije uključuju štopericu, dnevni alarm, signal za svaki sat, automatski kalendar i pozadinsko osvetljenje.

Što se tiče trajanja baterije, standardni CR1616 će navodno držati ovaj Casio sa Stranger Things temom u radu oko tri godine, što je solidno. Prema pisanju stranih medija, ova posebna saradnja između Netflixa i Casia biće puštena u prodaju u junu, a očekuje se lansiranje u čitavom svetu. Cena za sada nije poznata, ali strani pominju cenu od 87 dolara (oko 81 evro). Više o satu možete videti ovde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.