Bluetooth slušalice kao modni detalj? Moguće je uz H1 Audio Earrings VIDEO

Sinergija nakita i gedžeta raznih vrsta nije neka novost, ali najnovije slušalice koje stižu iz redova kompanije Nova Audio osim toga donose i nešto od novih tehnologija.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 17.01.2023.

13:40

Default images

Kompanija Nova Audio tržištu je ponudila slušalice sakrivene u bisernim minđušama. Njihov gedžet na tržište dolazi pod nazivom H1 Audio Earrings, a funkcionišu na pomalo neuobičajen način.

H1 audio minđuše imaju kopču, a moguće ih je koristiti na uobičajenom mestu ili na gornjem delu uha. Osim pravih bisera, slušalice imaju ugrađena dva zvučnika, koji koriste usmeren prenos zvuka u uši.

Nova Audio kaže da tehnologija dodaje "sloj zvuka" vašem okruženju, omogućavajući vam da čujete ono što se događa u okolini dok uživate u zvuku iz slušalica.

Uprkos tome što zvučnici ostaju izvan uha, Nova Audio kaže da njena tehnologija usmerenog zvuka sprečava druge ljude da čuju ono što slušate.

Audio minđuše nude do 3,5 sata reprodukcije muzike ili 2,5 sata razgovora koristeći četiri ugrađena mikrofona. Priložena kutija za punjenje, koja izgleda poput elegantne kutije za minđuše, omogućuje do tri punjenja, što ukupno čini oko 14 sati slušanja. Tu je i ugrađeni taster na minđušama koji omogućava kontrolu reprodukcije i telefonskih poziva.

Audio minđuše dolaze u zlatnoj i srebrnoj boji po ceni od 695, odnosno 595 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: