Novak Đoković ima novog trenera! FOTO

Srpski teniser Novak Đoković angažovao je nekadašnjeg hrvatskog tenisera Gorana Ivaniševića kao svog trenera.

Izvor: SN

Nedelja, 30.06.2019.

15:30

Novak Đoković ima novog trenera! FOTO
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Novak Đoković je spreman za Vimbldon, u ponedeljak od 14 sati izaći će na teren protiv Filipa Kolšrajbera, a u njegovom timu na Vimbldonu biće i čuveni hrvatski teniser, Goran Ivanišević.

Još uvek nije poznato da li je angažman Ivaniševića na duže staze ili je saradnja Ivaniševića i Đokovića ograničena samo na Vimbldon. Ovu informaciju prenose novinari na licu mesta, a pojedini su uspeli da snime trening Novaka i Gorana na kom su vežbali zajedno, pa je sve to podgrejalo spekulacije.

Nije tajna da Ivanišević oduvek ima jako dobar odnos sa srpskim igračem, da ga uvek podržava i navija za njega, ali sve ovo ne znači da je Marjan Vajda izgubio posao, već da je Ivanišević jedan od ljudi koji su se priključili Novakovom stručnom štabu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

176 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: