Beker: Ne govorim o ugovoru

Trener Novaka Đokovića Boris Beker rekao je da ne želi da govori o ugovoru koji ima sa najboljim teniserom sveta.

Izvor: JT

Sreda, 15.07.2015.

18:09

Default images
Beta/AP Photo/Pavel Golovkin

Beker je postao deo Novakovog tima na početku prošle sezone, a srpski teniser je od tada osvojio dva Vimbldona, jedan Australijan Open i sigurno drži prvo mesto na ATP listi.

Poslednjih dana su se pojavile spekulacije da li će Beker produžiti saradnju sa Novakom kada mu ugovor istekne, a veruje se da on traje do kraja sezone koja je u toku.

Ne govorim o ugovorima. U ovom trenutku se zabavljamo, napravili smo veliki korak u poređenju sa prošlom godinom, što je najvažnije”, rekao je Beker.

Novak je u nedelju osvojio svoju treću titulu na Vimbldonu, pa sada ima isti broj trofeja na vimbldonskoj travi kao njegov trener. Beker ističe da pre nekoliko godina nije mogao ni da sanja da će trenirati tenisera kakav je Đoković.

Imam sjajan život, ali pre pet godina nisam mogao da sanjam da ću trenirati šampiona Vimbldona. Činjenica da je Novak osvojio trofej 30 godina posle moje prve titule na Vimbldon izgleda kao da je na filmu. Sve što nam se desilo je kao san, ali opet i kao sudbina, jer je Vimbldon uvek bio poseban za mene”, istakao je Beker.

Kada je Beker preuzeo ulogu Novakovog trenera, bilo je mnogo skeptika, a legendarni nemački teniser ističe da je to normalno.

Kritike pokreću moje ambicije, a što više njih, to sam bolji. Ali, u mom životu je uvek bilo tako, biću srećan i ako i dalje bude bilo skeptika i pitanja”, istakao je Beker.

Đokovića naredni izazovi očekuju na severnoameričkom kontinentu, prvo će učestvovati na Mastersima u Montrealu i Sinsinatiju, a kulminacija će biti na US Openu, od 31. avgusta do 13. septembra.

Želimo da vratimo trofej na US Openu. Svake godine je neophodno da napredujete, u suprotnom će vas konkurencija prestići”, naglasio je Beker.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: