Nova vest
Vaterpolo

Subota, 23.07.2022.

15:45

Srbija opet poražena

Vaterpolo reprezentacija Srbije poražena je od Španije rezultatom 20:15 u drugom meču završnog turnira Lige nacija.

Izvor: SN

Autor: SN

Srbija opet poražena
Foto: Profimedia/Albert ten Hove/Orange Pictures

Srbija je ubedljivo poražena na startu Svetske lige od Crne Gore rezultatom 16:8, a u drugom malo tesnije...

Selektor Dejan Savić je odlučio da podmladi i osveži tim za ovo takmičenje, te u Strazbur, u koji smo stigli na dan utakmice, nije poveo Strahinju i Viktora Rašovića, Dušana Mandića, Nikolu Jakšića, Savu Ranđelovića, Đorđa Lazića i Branislava Mitrovića.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Posle 32 minuta fantastične igre, Španci su opravdali ulogu favorita, iskoristili pad Srbije u četvrtoj četvrtini i odneli veoma važnu pobedu u drugom kolu završnog turnira.

Istini na volju, ni Španci nisu bili kompletni, ali su u prvom kolu nadigrali Australiju, a sada i Srbiju. Izabranici Dejana Savića u nedelju od 16 časova igraju sa Australijom u trećem meču.

Gledali smo tri četvrtine egal meča, gde je Srbija igrala veoma dobro i imala dva gola prednosti, a na momente i po tri gola prednosti, međutim, Španci su uspevali da sve to stignu.

Kao što je već rečeno, iskoristili su pad u poslednjoj deonici i napravili veliki preokret i onda sa četiri brza gola potpuno neutralisali Srbiju i ubedljivo slavili sa 20:15.

Nakon susreta sa Australijom, izabranike Dejana Savića iščekuje nokaut faza turnira Svetske lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu