Nova vest
Fudbal 3

2.5.2024.

19:50

Nađ: Svu odgovornost snosim ja, nemam problem kada meni zvižde

Fudbaleri Partizana zabeležili su i peti uzastopni poraz, ovog puta bodove iz Humske odnela je Vojvodina (2:3).

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Bio je to debi Alberta Nađa na klupi crno-belih u ulozi šefa struke, ali nije išlo onako kako je želeo on i navijači Partizana.

"Nisam naravno zamišljao ovakav debi, ali to je fudbal. Mnoge utakmice smo i dobijali na ovakav način. Prvo poluvreme smo pustili niz vodu dok smo u drugom bili mnogo bolji. Bilo je i situacija gde smo možda i mi mogli da završimo ranije, ali ponavljam, Vojvodina je odlična ekipa i pokazali su još jednom da su u najboljoj formi u ligi”, rekao je Nađ posle meča.

Očigledno je da ekipa ima dosta problema na mentalnom nivou.

"Videlo se pogotovo u prvom poluvremenu da su igrači u grču. Plašili su se da ne pogreše u dodavanju. Dosta problema nam je pravio Seri po boku. Imali smo i mi šanse, mogli smo i mi možda da rešimo meč ranije, ali na kraju zaslužena pobeda Vojvodine".

Mateus Saldanja je imao nekoliko prilika, ali ne i koncentracije u završnici. Nije ga bilo na terenu zbog povrede gotovo dva meseca.

"Sigurno da je odsustvo od dva meseca mnogo uticalo na njega. Videli ste i sami, nije mogao dobro da se kreće. Dobio je umalo i crveni karton, ne znam iz kog razloga. Kada se podvuče crta što se njega tiče, nije ispunio zahteve oko kojih smo se dogovarali”, poručio je Nađ.

Sada će biti najteže probuditi ekipu i pokušati da se do kraja sezone ostvare bolji rezultati.

"Uvek je teško kad se izgubi. Najteže je igračima, stručnom štabu, ali na nama je da se pripremamo za Kruševac i da nastavimo da treniramo. Moramo svi da shvatimo da imamo neke stvari da rešimo".

Niz od pet uzastopnih poraza ne pamti niko u Humskoj. 

"Ne sećam se da smo ikada imali niz od pet poraza, ali je bilo teških situacija. Svu odgovornost snosim ja i nemam problem da mi se zviždi i skandira, ali ne može niko da me ubedi da neko voli više Partizan od mene. Svakako je da su igrači utučeni, nezadovoljni i tužni, međutim, vrlo brzo možemo da okrenemo situaciju u našu korist".

Dosta toga će zavisiti od meča Crvene zvezde i TSC-a.

"Ako TSC pobedi, svaka im čast, onda ćemo se u preostala četiri kola boriti da zadržimo, ili povećamo prednost i odbranimo drugo mesto", zaključio je Nađ.

Podeli:

Komentari 3

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu