Otkaz Stanojeviću, sledi Milinković

Uprava Partizana smenila je Aleksandra Stanojevića, prvi izbor za novog trenera je Zoran Milinković, nakon svega otišao i direktor Mladen Krstajić, saznaje B92.

Izvor: B92

Četvrtak, 01.09.2011.

20:11

Default images

Najava bure u Humskoj, koja je trajala praktično od nedelje i konferencije predsednika Dragana Đurića, dobila je svoj epilog vrlo brzo.

Kako nezvanično saznaje B92, odmah nakon smene Stanojevića, nezadovoljan ovim raspletom, i činjenicom da je prvi izbor za trenera Zoran Milinkovića, ostavku je podneo i sportski direktor Mladen Krstajić.

Kako saznajemo, sednica Upravnog odbora srpskog šampiona koja bi trebalo da verifikuje sve odluke uprave zakazana je za petak u 09.00h.
Zanimljivo je da je prvi kandidat Milinković proletos povukao ekipu Vojvodine sa meča finala Kupa, a posle poraza Novosađana od OFK Beograda izjavio da je "u našem fudbalu, nažalost, sve poznato". Milinković je svojevremeno bio povremeni prvotimac Partizana.

Prema našim saznanjima, nakon što je doneta odluka o smeni Stanojevića, izdvojila su se dva kandidata za mesto trenera, umesto "prežaljenog" Stanojevića, a tesna većina, kako sada stvari stoje, je za nekadašnjeg trenera Vojvodine i igrača Partizana.

Da se nešto priprema u Humskoj bilo je jasno već tokom utorka i srede, kada su pojedini članovi uprave u beogradskim medijima, prilično jasno najavili da se Stanojeviću priprema otkaz nakon konferencije u ponedeljak.

Sada već bivši trener, vodio je ekipu na prijateljskoj utakmici u Senti, i pripremao tim za gostovanje Kaljariju u subotu, a o mogućoj smeni još početkom nedelje, rekao je da ga ne zanima i da se bavi samo radom sa ekipom.

Ipak, i na meču u Senti, kao i na utakmici protiv OFK Beograda navijači su skandirali za Stanojevića, a protiv Uprave, pa ostaje da se vidi kakve će rakcije navijača biti nakon pauze zbog obaveze reprezentacije i tokom utakmice u jagodini, koja će biti prva zvanična na klupi Partizana za novog trenera Zorana Milinkovića.

Da li će sednica UO koja, podsećamo, treba da verifikuje ove odluke čelnika kluba, doneti još neke obrte, ostaje da se vidi već u petak u ranim jutarnjim časovima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

237 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: