Belami bankrotirao: Gotovo je, nemam budućnost

Posle niza propalih i neuspešnih investicija, bivša zvezda engleske Premijer lige proglasila je bankrot.

Izvor: SN

Nedelja, 02.04.2023.

12:30

Belami bankrotirao: Gotovo je, nemam budućnost
Photo by Phil Bryan/News Images

Velška zvezda Kreg Belami je uživao u veoma uspešnoj karijeri na terenu, odigravši 293 nastupa u elitnom rangu engleskog fudbala i sakupivši 78 međunarodnih utakmica za Vels

Nakon što se dokazao u Norvič Sitiju, bivši napadač je igrao za Njukasl, Liverpul (po čemu je možda i najpoznatiji) i Mančester Siti.

Međutim, otkako se penzionisao 2014. godine, Belami je godinama posmatrao kako milioni nestaju sa njegovih bankovnih računa.

Novac je trošio na razne načine, loše investicije, a na kraju mu je ostao i jedan cent.

"Poslednjih pet-šest godina živim na smrtnoj kazni, samo čekam da me neko dokrajči. Čekao sam da se otvore vrata ćelije i da neko kaže: 'Danas je taj dan'. To je kao osećaj da ne mogu ničemu da se radujem. Sve je nestalo. Finansijski nemam budućnost. Ne mogu da posedujem ništa. Gotovo je", izjadao se Belami bivši reprezentativac Velsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: