"Vanja, svaka čast"

Reprezentativac Srbije Sergej Milinković Savić rekao je da je nacionalni tim ispunio cilj na početku kvalifikacija za EURO 2024. godine.

Izvor: B92

Utorak, 28.03.2023.

13:05

Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija pobedama protiv Litvanije i Crne Gore krenuli su u borbu za EP, koje će se 2024. godine održati u Nemačkoj.

"Sigurno da smo to planirali kad smo se okupli u Pazovi, sve je ispalo kako treba.Srećni smo što smo pobedili obe utakmice i što čekamo jun na prvom mestu. Prvo poluvreme nismo nešto dobro odigrali, onako kako smo planirali. U drugom smo više uzeli loptu, gledali da napravimo prostor u sredini, što smo na kraju i uspeli i dali dva gola", rekao je Milinković-Savić.

Pričao je i odbrani golmana, brata Vanje.

"Video sam usporeni snimak, nije mu bilo lako. Svaka mu čast, sjajna odbrana na 0:0. Važno je da je odbranio i pomogao nam, digao nam motivaciju da probamo da damo gol”, istakao je Sergej.

Fudbaler Lacija veruje da će Dušan Vlahović posle tri gola za nacionalni tim u ovom ciklusu uspeti da trese mrežu za torinski Juventus.

“Uvek sam pričao da je Duci sjajan napadač, imao je jedan momenat, koji se dešava. Kada se trudiš, a lopta neće u gol. Potrebno je da bude strpljiv, kao svaki napadač, a ova tri gola, daće mu motivaciju više”, rekao je Milinković Savić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: