Dešan: Ne znam da li možemo reći da je veče bilo savršeno

Selektor fudbalske reprezentacije Francuske Didije Dešan izjavio je nakon meča sa Holandijom da mu je drago što je ekipa bila efikasna u prvom poluvremenu.

Izvor: B92, Tanjug

Subota, 25.03.2023.

11:30

Dešan: Ne znam da li možemo reći da je veče bilo savršeno
Foto: Profimedia

Fudbalska reprezentacija Francuske pobedila je večeras na svom terenu selekciju Holandije rezultatom 4:0 u meču grupe B kvalifikacija za EP koje će biti odigrano naredne godine u Nemačkoj

"Ne znam da li možemo reći da je veče bilo savršeno, ali svakako je bilo lepo. Početak je bio veoma dobar, efektan. Činjenica je da smo u prvom poluvremenu bili veoma efikasni i da smo stekli veliku prednost. Sve je upotpunila Menjanova odbrana penala. Embape i Grizman se dobro slažu, dobro rade i imaju isti cilj – da Francuskoj bude dobro. Nema ni najmanjeg problema, svi su celina i svako šalje pozitivnu energiju. To je veoma dobra stvar. Naši napadači mogu da budu strelci, ali i asistenti što nam donosi raznovrsnost u ofanzivi", izjavio je Dešan nakon utakmice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: