Sevilja imenovala novog trenera – Dmitrović ga odlično poznaje

Fudbalski klub Sevilja je potvrdio da će novi trener biti Hose Luis Mendilibar, koji je potpisao ugovor do 30. juna, tačnije do kraja sezone.

Izvor: B92

Utorak, 21.03.2023.

18:37

Sevilja imenovala novog trenera – Dmitrović ga odlično poznaje
EPA-EFE/Kiko Huesca

Mendilibar ima veliko iskustvo u Primeri, ima 62. godine i 448 utakmica u najkvalitetnijoj ligi u Španije.

Ovo može odgovarati i srpskom golmanu Marku Dmitroviću, jer je Mendilibar bio trener Eibara baš kad je Dmitrović bio član te ekipe, sa kojom su beležili sjajne rezultate.

Dmitrovć je u ponedeljak saopštio selektoru Draganu Stojkoviću da više neće braniti za reprezentaciju Srbije, jer želi da se posveti klupskoj karijeri, a deluje da će sa novim trenerom imati više minuta na golu Sevilje.

Mendilibar je u svojoj dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio sem Eibara još Alaves, Levante, Osasunu, Valjadolid i kratko Atletik Bilbao.

Pred njim je veoma težak posao jer se Sevilja nalazi u veoma teškoj poziciji. Tim iz Andaluzije ima samo dva boda više od zone ispadanja, a uskoro ih u Ligi Evrope očekuje dvomeč protiv Mančester junejteda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

22 h

Podeli: