Konte ljut posle remija u Sautemptonu: Vidim sebične igrače

Fudbaleri Totenhema odigrali su 3:3 protiv Sautemptona, a takav rezultat se uopšte nije svideo treneru Totenhema Antoniju Konteu.

Izvor: B92

Subota, 18.03.2023.

21:50

Konte ljut posle remija u Sautemptonu: Vidim sebične igrače
EPA-EFE/Neil Hall

Ekipa iz Londona je pobedu ispustila pred sam kraj meča, jer je Vord Praus u 90 minutu iz penala doneo izjednačenje svom timu.

Konte je posle utakmice bio veoma nezadovoljan, jer je ekipa Totenhema na 15 minuta do kraja imala 3:1.

"Ako ćemo pričati o penalu, to znači da ne želimo videti sve druge situacije. Što se mene tiče, to nije bio kazneni udarac, ali puno gore je sve ono što se događalo na terenu. Sve ono što se događa poslednjih nekoliko meseci, sve ono što se događa u mojoj drugoj sezoni.

Mislim da je sada pravo vreme za razgovor o tome, posebno nakon ovakve utakmice koja je za mene neprihvatljiva. Vodimo 3:1, kontrolišemo utakmicu i onda uspemo da primimo dva gola i da rizikujemo poraz. Puno bitnije od penala je da pričamo o problemu, a problem je da smo još jednom pokazali da nismo ekipa.

Mi smo samo 11 igrača koji izađu na teren. Vidim sebične igrače, vidim igrače koji ne žele pomoći jedni drugima i ne igraju srcem. Pre današnje utakmice sam skrivao tu situaciju, hteo sam pričati s igračima nasamo da ih pokušam podići, ali sada moram reći da ova ekipa nema volju i želju potrebnu za postizanje uspeha. To je ono što moraju pokazivati u svakom trenutku. Svakom.

Ako uspoređujete prošlu i ovu sezonu, jasno je da se moramo popraviti na svim nivoima, ali u ovom aspektu smo posebno loši. Kad niste momčad, svašta se može dogoditi. Danas je bilo tako. Ne zaboravite da smo u FA kupu izgubili od Šefild Junjajteda koji je igrao s mladim igračima. Sa jakom ekipom smo ispali iz FA kupa. Ne pričam o taktici i tehnici, pričam o pristupu", rekao je Konte.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: