Hamilton saopštio važnu informaciju

Sedmostruki šampion Formule 1 Luis Hamilton potvrdio je da Anđela Kolen neće više biti njegov trener nakon sedmogodišnje saradnje, prenela je danas Formula 1.

Izvor: B92

Petak, 17.03.2023.

16:23

Hamilton saopštio važnu informaciju
EPA-EFE/STR

Novozelađanka se pridružila Hamiltonu 2016. godine, i bila uz njega kada je u periodu od 2017-2020. godine osvojio četiri uzastopne titule svetskog prvaka.

I Hamilton i Kolen su danas na svojim Instagram nalozima potvrdili rastanak, ali nisu precizirali da li će trka u Saudijskoj Arabiji ovog vikenda biti njena poslednja.

"Poslednjih sedam godina Anđela Kolen je bila uz mene, gurajući me da budem najbolja verzija sebe. Ja sam jači sportista i bolja osoba zbog nje. Hvala ti na svemu Anđ, jedva čekam da vidim šta ti budućnost sprema", napisao je Hamilton na Instagramu.

Kolen je napisala da je krenula u sledeću "avanturu".

"Uzbuđena sam što mogu da podelim sa vama da krećem u novu avanturu. I Luis Hamilton ti si GOAT (najbolji svih vremena). Bila mi je čast i zadovoljstvo da stojim uz tebe i ponosna sam na tebe i sve što si postigao", napisala je Kolen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: