Mitrović asistirao, pa završio u reklamama VIDEO

Fudbaleri Fulama plasirali su se u osminu finala FA kupa.

Izvor:

Sreda, 08.02.2023.

22:38

Mitrović asistirao, pa završio u reklamama VIDEO
Foto: Profimedia

Oni su na gostovanju Sanderledu slavili rezultatom 3:2 i tako iz druge prošli dalje protiv ekipe iz Čempionšipa, nakon reprize posle 1:1 u Londonu.

Portugalski stručnjak Marko Silva je odlučio da odmori Aleksandra Mitrovića koji nije započeo utakmicu u startnih 11, ali je ekipa i bez njega uspela da povede preko Harija Vilsona u osmom minutu.

Mitrović je u igru ušao sa početkom drugog poluvremena i uspeo da do kraja utiče na meč. On je u 59. minutu obrnuo uloge sa Andreasom Pereirom i asistirao mu nakon što je golman domaće ekipe odbranio njegov pokušaj.

Srpski napadač se nakon toga sjajno snašao i asistirao u Brazilca, ali se i previše zagledao pa se sapleo o reklame koje su stajale blizu linije.

Taj gol je možda bio i presudan jer je Sanderlend do kraja uspeo da smanji, a strelac je bio Džek Klark u 77. minutu meča. Da je u tom trenutku bilo nerešeno, momentum bi bio na strani domaće ekipe i možda bi stigli i do preokreta.

Ovako je do kraja postignut po gol na obe strane. Najpre se činilo da, kada je Kurzava postigao treći gol za svoju ekipu, stavljena tačka na meč, ali je Benete uneo pometnju u poslednjih nekoliko minuta golom u nadoknadi.

Fulam će u narednoj runi igrati sa Lidsom koji je prethodno savladao Akrington rezultatom 3:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: