Ančeloti: Benzema je u redu, ali ne i Militao

Fudbaleri Reala su u četvrtak pobedili Valensiju sa 2:0.

Izvor: Z.K.

Petak, 03.02.2023.

12:05

Ančeloti: Benzema je u redu, ali ne i Militao
Foto: Irina R Hipolito / Spain DPPI / DPPI

Navijači kraljevskog kluba iz Madrida su ipak pomalo zabrinuti jer su se na povrede posle meča požalili Karim Benzema i Eder Militao.

Militao se požalio na bolove u preponama dok je Benzema čini se istegao zadnju ložu.

Ipak, trener Karlo Ančeloti je rekao da sa Benzemom nije veliki problem, ali će Militao propustiti meč za vikend protiv Majorke.

"Povreda Benzeme nije strašna. Sa Militaom je situacija ozbiljnija. Neće biti u konkurenciji za tim protiv Majorke", rekao je Italijan.

Eduardo Kamavinga je prinudno igrao na mestu spoljnjeg igrača, a odlilnu partiju pružio je i Dani Sebaljos.

"Kamavinga nije igrao mnogo na toj poziciji, ali nudi tako mnogo kad krene napred. Ne voli da igra tu, ali se nama dopada kako to igra", dodao je Ančeloti.

On veruje da sa Benzemom neće biti problema i da nije u opasnosti njegov nastup u nastavku Lige šampiona.

Inače, Real u osmini finala elitnog takmičenja UEFA očekuje dvomeč sa Liverpulom. Prvi meč igra se 21. februara na Enfildu, revanš je 15. marta u Madridu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: