Broj 13 – Partizan predstavio Kolumbijca FOTO

Kolumbijski vezni fudbaler Andres Kolorado igraće na pozajmici u Partizanu u narednih godinu dana, saopštio je beogradski klub.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.02.2023.

14:22

Broj 13 – Partizan predstavio Kolumbijca FOTO
Foto: FK Partizan/Miroslav Todoroviæ

Kolorado će u Partizanu nositi dres sa brojem 13. Kolumbijac je ranije danas prošao lekarske preglede, a potom je potpisao ugovor sa klubom iz Humske.

Kolorado (24) je igrač kolumbijske Kortulue, a od 2019. do 2021. igrao je za Deportivo Kali i Sao Paulo.

"Motiv je biti u velikom klubu kao što je Partizan, a i to što sam prvi Kolumbijac ovde mi je dodatni izazov da se pokažem i da pokušam da se što duže moguće zadržim u klubu. Da doprinesem i kao fudbaler i kao ličnost uspesima u budućnosti", rekao je Kolorado.

Kolumbijski fudbaler je od februara do decembra prošle godine igrao na pozajmici u Sao Paulu.
Foto: FK Partizan/Miroslav Todoroviæ
Za reprezentaciju Kolumbije je prošle godine odigrao jednu utakmicu i postigao jedan gol.

"Očekujem da će da bude veliko pojačanje. Apelujem na navijače Partizana da imaju strpljenja za Kolorada, ali ne sumnjam da će nam dati kvalitet i da će naši mladi fudbaleri imati šta od njega da nauče. Želim da se zajedno radujemo uspesima Partizana", rekao je sportski direktor Ivica Kralj.
Foto: FK Partizan/Miroslav Todoroviæ
Foto: FK Partizan/Miroslav Todoroviæ

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: