Bafalo ima podršku – Hamlin bodri saigrače VIDEO

Igrač Bafalo Bilsa Damar Hamlin gleda na stadionu večerašnju utakmicu protiv Sisinati Bengalsa u plej-ofu AFC divizije

Izvor: SN

Nedelja, 22.01.2023.

22:15

Bafalo ima podršku – Hamlin bodri saigrače VIDEO
AP Photo/John Amis, File)

Igrač Bafalo Bilsa Damar Hamlin gleda na stadionu večerašnju utakmicu protiv Sisinati Bengalsa u plej-ofu AFC divizije, tri nedelje pošto je doživeo srčani udar tokom duela sa istom ekipom.

Bilsi su na društvene mreže postavili video snimak na kome se vidi kako Hamlin dolazi u svlačionicu ekipe uz poruku: "Dobrodošao kući, Damar".

Hamlin nije viđen u javnosti od utakmice Bilsa i Bengalsa 2. januara kada je doživeo srčani udar tokom jednog duela. Utakmica je prvo prekinuta a zatim i otkazana.

Otkako je pušten iz bolnice Hamlin je redovno posećivao saigrače.

Klub nije naveo rezultate testiranja iz bolnice koji bi trebalo da utvrde zbog čega je stalo srce 24-godišnjeg igrača tokom rutinskog duela sa protivničkim saigračem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: