Jokić objašnjava uz sirnicu: Samo o tome moramo da razmišljamo

Srpski centar Nikola Jokić govorio je o povratku Džamala Mareja u tim Denver Nagetsa.

Izvor:

Ponedeljak, 28.02.2022.

16:40

Jokić objašnjava uz sirnicu: Samo o tome moramo da razmišljamo
Foto: Profimedia

Prema najnovijim informacijama američkih medija, onih najpouzdanijih, Džamal Marej je spreman da se vrati na parket i najverovatnije ćemo ga videti krajem marta, a u najgorem slučaju nekoliko utakmica pred kraj regularne sezone.

Sada se pojavila informacija i da je Majkl Porter Džunior spreman da se vrati na parket i da ćemo ga u martu ponovo gledati u timu Nageetsa, što su fantastične vesti za Denver. Nikola Jokić je aktuelni MVP lige, ima 25,5 poena, 13,8 skokova i osam asistencija u proseku, uz 33 minuta po meču, što je najviše u redovima Nagetsa.

Ponovo je glavni kandidat za MVP nagradu i vodi u MVP trci, tim mu je na skoru 36-25 i uskoro se vraćaju Marej i Porter.

Da li je Jokić uzbuđen zbog toga?

"Iskreno, ne razmišljam o tome. Više bih voleo da budu 100% zdravi i da se vrate kad god, nego da se vrate pre nego što treba. Trenutno ne razmišljam o tome. Želim da budu zdravi i da budu na 100%. Trenutno se trudim da pobedim na svakoj utakmici, baš svakoj. Mislim da sam ja lično u dobroj formi", rekao je Jokić za "Atletik", a novinar "Atletika" kaže da je Jokić jeo pitu sa sirom u hodniku hotela dok je razgovarao sa njim.

Jokić je na putu da postane prvi igrač u istoriji sa prosekom od 25+ poena, 13 skokova i 6+ asistencija.

"Cela lepota ove košarke je što u timu uvek imamo nekog ko će da iskoči – Moris, Gordon, Vil Barton... Mislim da igramo pravu timsku košarku i uvek ima ko da preuzme odgovornost. Srećan sam što smo pobedili više od polovinu utakmicu, s obzirom na povrede i sve. Trenutno ne možemo o tome da razmišljamo. Moramo da razmišljamo samo o sledećoj utakmici", objašnjava Jokić.

Ako se vrati Džamal Marej, ova ekipa će biti mnogo, mnogo bolja.

"Mislim da on ne može da dočeka da se vrati. Toliko je borben, toliko voli da se takmiči. Putuje sa nama, uvek je sa nama. Trenutno je na pravom putu", zaključio je Nikola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: