Lebron i Lejkersi u lošim odnosima: Ratno stanje

Lebron Džejms, košarkaš Los Anđeles Lejkersa, u lošim je odnosima sa upravom tima, prenosi Athletic.

Izvor: SN

Sreda, 23.02.2022.

17:00

Lebron i Lejkersi u lošim odnosima: Ratno stanje
EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Već smo u utorak preneli pisanja Athletica oko Lebrona Džejmsa i Los Anđeles Lejkersa, ali čini se da tu nije kraj.

Ima mnogo tenzije u ekipi Lejkersa ove sezone, a kako kažu američki mediji, na relaciji Lebron Džejms – Rob Pelinka je trenutno "ratno stanje".

Ipak, kako se piše, generalni menadžer Rob Pelinka smatra da odnosi i nisu toliko loši i da nema potrebe da se ulazi u rat sa svojom superzvezdom Lebronom Džejmsom.

Džejms je bio nezadovoljan odlukom Roba Pelinke da ne napravi nijedan trejd u finišu prelaznog roka, ali Pelinka nije želeo da posluša Lebrona jer je na njegov nagovor doveo Rasela Vestbruka, što se nije završilo pozitivno po tim.

Kako piše Athletic po prvi put Lebron nije dobio ono što hoće od Pelinke i tenzije su počele da rastu preko njegovog agenta Riča Pola iz Klač Sportsa.

Ono što je najbolje za Lebrona ne znači najbolje za Lejkerse, a navodi se i da su zbog njegovih želja ostali bez velikog broja pikova na draftu i da im je budućnost ugrožena.

Lebronu je bitno da osvoji petu šampionsku titulu u karijeri, a isto tako mu je bitno da sustigne i prestigne Karima Abdula Džabara na prvom mestu NBA lige po broju postignutih poena.

Videćemo kako će se sve ovo razviti u budućnosti i kako će nekada veliki agent Rob Pelinka rešiti probleme u Lejkersima, ali se čini da Lebronu više neće praviti ustupke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: