Kup Radivoja Koraća: Partizan protiv Zvezde već u polufinalu?

Žrebom su izvučeni parovi Kupa Radivoja Koraća.

Izvor: SN

Sreda, 03.02.2021.

18:40

Kup Radivoja Koraća: Partizan protiv Zvezde već u polufinalu?
photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Ovogodišnje izdanje Kupa Radivoja Koraća održaće se u Novom Sadu.

Partizan će u prvom kolu igrati sa Borcem, dok će Crvena zvezda ići na Radnički Kragujevac.

Na osnovu plasmana u ABA ligi nakon 13 odigranih kola određeni su šeširi. U prvom šeširu su bila četiri tima ABA lige, Partizan, Zvezda, Mega i FMP, a u drugom Borac, Mladost, Vojvodina i Radnički.

Mega je prva izvučena i ona će igrati sa Mladošću iz Zemuna, potom je određeno da će FMP igrati sa Vojvodinom, Partizan je za protivnika dobio Borac iz Čačka, dok će Zvezda igrati sa Radničkim.

U četvrtak od 15 časova igraće Mega i Mladost, pa od 17 časova igraju FMP i Vojvodina i to će biti prvo polufinale koje se igra u subotu od 18 časova i 30 minuta.

U četvrtak od 19 časova igraće Partizan i Borac, a od 21 čas će igrati Crvena zvezda i Radnički Kragujevac, pobednici idu u drugo polufinale u subotu od 21 čas.

Finale je u nedelju od 21 čas.

Utakmice ćete moći da pratite UŽIVO putem našeg LIVE BLOGA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: