Sevilja odustala od otkupa – Andre Silva se vratio u Milan

Portugalski napadač Andre Silva potvrdio je da odlazi iz Sevilje i da se vraća u Milan.

Izvor: SN

Utorak, 21.05.2019.

16:24

Sevilja odustala od otkupa – Andre Silva se vratio u Milan
Photo by Marco Luzzani/Getty Images

Sevilja nije iskoristila opciju iz pozajmice da za 35 miliona evra zadrži 23-godišnjeg fudbalera, pa će morati da se vrati na San Siro.

"Hvala Sevilji na sjajnom prijemu, volim duh kluba i grada. Nadam se da će budućnost doneti dobre stvari", napisao je Silva na Instagramu.

Silva je sjajno krenuo u Sevilji, postigao je sedam golova na isto toliko utakmica, ali je posle toga još samo dva puta bio strelac i zato je klub iz Andaluzije odlučio da, ipak, ne otkupi njegov ugovor.

Sezonu ranije Silva nije ispunio velika očekivanja u Milanu i zašto je plaćen Portu 40 miliona evra, jer je dao samo deset golova na 40 utakmica.

S obzirom da je u napadu "rosonera" nedodirljiv Kšištof Pjontek, izvesno je da će morati da prihvati ulogu rezerviste ili da ponovo promeni sredinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: