Atletiko za kraj sezone do boda sa igračem manje

Fudbaleri Levantea i Atletiko Madrida odigrali su nerešeno 2:2 u meču poslednjeg, 38. kola La Lige.

Izvor: Z.K.

Subota, 18.05.2019.

15:45

Atletiko za kraj sezone do boda sa igračem manje
EPA-EFE/MANUEL BRUQUE

Meč nije imao preteranog rezultatskog značaja pošto je domaćin od ranije obezbedio opastanak, a Atletiko osigurao vicešampionsku poziciju.

Bio je to meč u kojem je Levante bio bolji u prvom, a gosti iz Madrida u drugom poluvremenu.

Levante je poveo u šestom minutu, posle kornera sa desne strane, najsnalažljiviji pred goloim Atletika bio je Urugvajac Erik Kabako koji je petom efektno poslao loptu u mrežu.

Pola sata kasnije posle kardinalne greške odbrane Atletika Rađer je iskoristio poklon i savladao Antonija Adana za 2:0.

Kada je u 51. minutu zbog preoštrog starta isključen Anhel Korea, činilo se da nema spasa Atletiku, ali dogodilo se suprotno.

Rodrigo je u 68. minutu na pas Huanfrana, sebi stvorio prostor za šut. Usledio je pravi projektil sa dvadesetak metara, šutirao je levom nogom, lopta je završila u desnom gornjem uglu.

Konačno, 11 minuta kasnije, Atletiko je stigao do izjednačenja i boda. Lopta se pomalo i srećno odbila pravo do Serhija Kamelja kojem nije bilo teško da je sa pet metara prosledi u mrežu.

Levante je tri minuta pre kraja imao šansu i za pobedu, ali je Rođer pogodio prečku.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: