Kirjos se posle incidenta oglasio ruganjem protivniku VIDEO

Australijski teniser Nik Kirjos oglasio se putem Tvitera povodom incidenta i haosa koji je napravio u drugom kolu Mastersa u Rimu.

Izvor: LN

Četvrtak, 16.05.2019.

17:53

Kirjos se posle incidenta oglasio ruganjem protivniku VIDEO
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Kirjos je diskvalifikovan sa turnira u Rimu, nakon što je podivljao tokom trećeg seta u meču protiv Norvežanina Kaspera Ruda, te napustio teren.

Posle ljutitog izlaska sa terena Kirjos je "nestao" sa lica mesta i odbio da razgovara sa bilo kim od novinara na licu mesta, ali se na kratko oglasio putem društvene mreže Tviter.

Novinar Njujork Tajmsa Ben Rotenberg, u čijem podkastu je Kirjos podigao kada je "bocnuo" Novaka Đokovića, na svom profilu postavio video u kojem Nikov protivnik slavi pobedu protiv Australijanca.

Američki novinar je na video u kojem 20-godišnji Rud dosta emotivno proslavlja veoma bitnu pobedu aludirao na to da ona, ipak, došla diskvalifikacijom protivnika, a Kirjos je na to odreagovao napisavši "Hahahahaha".

U međuvremenu, ATP je potvrdio da je Kirjos diskvalifikovan sa meča, a da ga nije predao, tako da će Niku biti oduzet ceolupan nagradni fond koji je trebalo da mu pripadne sa turnira u Rimu, kao i svi poeni koje je osvojio, uz dodatnu kaznu od 20.000 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

82 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: