Divac i Volton se sastali i dogovorili višegodišnju saradnju

Luk Volton, doskorašnji trener Los Anđeles Lejkersa, potpisaće višegodišnji ugovor sa Sakramento Kingsima, javlja dobro obavešteni novinar Sem Emik.

Izvor: PT

Subota, 13.04.2019.

22:00

Divac i Volton se sastali i dogovorili višegodišnju saradnju
Photo by Harry How/Getty Images

Vlade Divac, generalni menadžer Kingsa, sastao se u subotu sa Voltonom i prema informacijama iz SAD, sastanak je prošao veoma dobro.

Legendarni srpski košarkaš prvog dana posle kraja ligaškog dela sezone otpustio je trenera Dejva Jejgera i svog zamenika Brendona Vilijamsa.

Odmah se pojavila informacija da želi Voltona na čelu mlade ekipe, a kako je on sutradan dobio otkaz od Lejkersa, dve strane su i zvanično mogle da sednu i razgovaraju.

Volton je jedan od najtalentovanijih trenera lige, međutim teško mu je išlo sa superzvezdom kakav je Lebron Džejms i očekivano je došlo do razlaza na kraju sezone.

Nekadašnji NBA košarkaš bio je član stručnog štaba Golden Stejt Voriorsa i desna ruka Stiva Kera, pre nego što je došao u Lejkerse, gde je radio dve godine.

Mnogi smatraju da će Volton biti idealan za klupu Kingsa, pošto je odličan u radi sa mladim igračima i stil igre mu je takav da se tačno uklapa u ono što Divac traži.

Inače, Vlade Divac i Luk Volton igrali su zajedno u Los Anđeles Lejkersima u poslednjoj profesionalnoj sezoni (2004/2005) srpskog košarkaša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: