Jokić debituje na Ol-star meču!

Košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić izabran je od strane trenera za rezervu na Ol-star meču u Šarlotu.

Izvor: P. Tadiæ

Petak, 01.02.2019.

01:00

Jokić debituje na Ol-star meču!
Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Srpski centar prvi je igrač iz naše zemlje u poslednjih petnaest godina koji će učestvovati na ovom prestižnom meču zvezda u najjačoj ligi na svetu.

Jokić je bio blizu da bude i starter na Ol-staru, ali su navijači, mediji i igrači na Zapadu izabrali Stefa Karija, Džejmsa Hardena, Pol Džordža, Kevina Durenta i Lebron Džejms.

Zato je Nikola odabran od strane trenera drugih franšiza i 19. februara očekuje ga prvo učešće.

Ekipe još nisu poznate, sedmog februara kapiteni će (Lebron Džejms i Janis Adetokumbo) odabrati sa kojim košarkašima žele da igraju zajedno u timu.

Neće biti klasične utakmice Istok-Zapad, već će igrači biti pomešani tako što će kapiteni (igrači koji su dobili najviše glasova od publike) birati jednog po jednog.

Kao što možete da vidite debi na Ol-star meču imaće i reprezentativac Crne Gore Nikola Vučević, dok je "ruki" senzacija Luka Dončić ostao uskraćen poziva na ovaj prestižni meč.

Takođe, očekuje se da povređenog Viktora Oladipa zameni Dianđelo Rasel, dok mesta na Zapadu nije bilo za Donovana Mičela, Rudija Gobera...

Ol-star vikend u Šarlotu traje od 15. do 17. februara, a glavni meč na programu je poslednjeg dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

183 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: