Dejvis o Kazinsu: Želimo isto kao Jokić i Nurkić

Iako kombinacija Nikole Jokića i Jusufa Nurkića nije dala dobar rezultat, Entoni Dejvisu se svidelo kako je Denver igrao u napadu sa njima dvojicom na terenu.

Izvor: PT

Ponedeljak, 31.07.2017.

08:05

Dejvis o Kazinsu: Želimo isto kao Jokić i Nurkić
Getty Images

Naime, prva zvezda Nju Orleans Pelikansa, rekao je kako bi želeo da ekipa igra slično u napadu kao i Denver Nagetsi prošle sezone.

Trejdom za Demarkusa Kazinsa, NOLA je stvorila jednu od potencijalno najboljih centarskih linija u poslednje dve decenije i očekuje se da njih dvojica stvore "paklen" tandem.

Novi pomoćni trener Pelikana je Kris Finč koji je prethodno radio u Denveru i Dejvis se nada da će im pomoći oko ofanzivne igre.

"Želimo da na neki načim imitiramo to kako su oni igrali u napadu prošle sezone, pošto su imali veoma dva vešta centra", rekao je Dejvis.

Izjava jednog od najboljih visokih igrača u ligi malo je diskutabilna, pošto Jokić i Nurkić nisu izgledali baš najbolje na terenu, što je rezultovano trejdom reprezentativca BIH u Portland.

Ipak, Dejvis je više mislio na sistem igre i to kako je Denverov napad izgledao u nekim situacijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: