Ko su njihove devojke?

Izvor: Nina Kolundžija

Subota, 01.09.2007.

22:36

Default images

I domaći i strani mediji dugo su pisali da između Novaka Đokovića i Ane Ivanović postoji nešto više od prijateljstva pošto su se često pojavljivali zajedno. Međutim, Novak ih je sve demantovao kada je prošle godine predstavio u javnosti devojku. Ona se zove Jelena i iz Beograda je. Studira u Milanu. Prvi put je primećena kada je bodrila Noleta na turniru u Holandiji, inače prvom koji je teniser osvojio. Mnogi smatraju da je ovo i jedan od razloga njegovog uspeha. Đoković je rekao da mu veza prija i da je emotivna stabilnost izuzetno važna u životu svakog sportiste. Zbog obaveza koje imaju oboje, retko se viđaju.

Par iznenađenja u Španiji ovog leta su Karlos Moja i glumica Karolina Serezuela. Zajeničke fotografije su se pojavile prvi put kada su boravili u Holandiji jer je teniser trebalo da igra tamo na turniru. Karolina je zvazda u svojoj domovini. Osim što se bavi glumom, takođe, radi i kao voditeljka na televiziji.

Moja je ranije bio u romantičnoj vezi sa još jednom glumicom, Patricijom Konde. Međutim, raskinuli su posle tri godine zabavljanja. Poslednja devojka sa kojom je bio pre Karoline je tenisrka Flavija Peneta sa kojom je bio dve godine.

Najpoželjniji sportista po izboru magazina People iz 2002. je američki teniser Džejms Blejk. Osim što je dobar igrač, takođe je radio i kao model. Od pre nekoliko meseci se zabavlja sa fudbalerkom Heder Mits. Ona je član nacinalnog fudbalskog tima SAD.
Jedan od najpoželjnijih svetskih tenisera, Marat Safin, zabavljao se sa Ruskinjom Darijom (Dašom) Žukovom. Međutim, par se razišao prošle godine. ’’Slobodan sam i uživam u tome. Daša i ja smo bili bliski, ali nešto je nedostajalo. Zato je bilo najbolje da raskinemo’’, izjavio je teniser.

25-godišnja manekenka i studentkinja medicine je trenutno u vezi sa jednim od najbogatijih ljudi sveta i vlasnikom fudbalskog kluba Čelsi, Romanom Abramovičem. Ona se često spominje kao glavni razlog Abramovičevog nedavnog razloga. Daša je, inače, kćerka Aleksandra Žukova, ruskog tajkuna čije se ime povezuje sa švercom oružja.

Najbolji američki teniser i ljubimac nacije, Endi Rodik, je i jedan od najvećih zavodnika. Pre nekoliko meseci pričalo se o navodnoj vezi sa ruskom teniserkom Marijom Šarapovom. Međutim, oboje su izjavili da su samo dobri prijatelji.

Poslednja ’zvanična’ devojka sa kojom je se Amerikanac zabavljao je glumica i pevačica Mendi Mur. Par je počeo da se viđa 2002, ali je Rodik raskinuo u martu 2004. ’’Endiju se ne dopada Los Anđeles, filmska industrija i takav našin života’’, izjavila je Mendi.

Teniser je rekao da je glavni razlog razlaza to što je ’veza na daljinu’ počela da utiče na njegovu karijeru i igre na terenu.

Krajem prošle godine, Rodik je organizovao zabavu u humanitarne svrhe i bivša devojka je bila među zvanicama. Novinari su pomislili da je par obnovio romansu, ali su oboje negirale takve priče govoreći da su samo dobri prijatelji.

Svetski reket broj dva, Rafael Nadal, već duže vreme se zabavlja sa svojom sunarodnicom Marijom Frančeskom Pareljom Ćiskom. Oboje su iz Manakora. Upoznala ih je teniserova sestra Izabel, koja se druži sa Frančeskom.

Mlada Španjolka je prva ljubav 21-godišnjeg igrača. Slobodno vreme najčešće provode na Majorki sa porodicama. Nedavno su mediji Nadala pitali gde bi voleo da živi kada završi tenisku karijeru, on je odgovorio: ’’U Manakoru. Tamo mi auto uopšte nije potreban jer mi je sve blizu, a i to je mesto gde sam odrastao’’ .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: