Nova vest
Olimpizam

Ponedeljak, 19.07.2021.

18:30

Sonja Vasić ide u Tokio

Reprezentativka Srbije Sonja Vasić objavila je da će nastupiti na predstojećim Olimpijskim igrama.

Izvor:

Autor:

Sonja Vasić ide u Tokio
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Sonja i njen muž Miloš, član veslačkog tima Srbije, zarazili su se koronavirusom pa je njihov odlazak u Tokio bio upitan.

Međutim, MVP nedavnog Evropskog prvenstva za žene je objavila da su ozdravili, te da će biti spremni.

"Sport je surov. Danas možeš, sutra ne. Danas si pobednik, sutra gubitnik. Nema stajanja, ako i pomisliš na to neko te je prešišao verovatno.
Da bi bio istinski uspešan moraš biti fanatik. Ta preterana predanost, zaslepljenost i odanost se lako prepoznaje medju tebi sličnima. Miloš i ja smo se i tu prepoznali odmah. Poslednje dve godine delimo isti san, gde će biti prekretnica naše porodice. I onda u roku od par dana se sve promeni. Proteklih par nedelja su bile jako turbuletne i psihički izazovne za nas. I iako naš san još živi, svestni smo da ima i nekih snova koji služe i da te probude.Verovatno nećemo biti na planiranom nivou za nas, ali izlazimo iz ovoga zajedno, snažniji posle još jednog izazova
", napisala je Vasićeva.

Igre u Tokiju ujedno će označiti i kraj reprezentativne karijere za Sonju Vasić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Evropska nedelja sporta

U Valjevu održana sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije pred Pariz 2024. Usvojeni izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2023. i finansijski plan i program rada za 2024.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije

12:30

2 d

U fokusu

Vidi sve