Nova vest
Tenis

Nedelja, 09.01.2022.

08:00

Na slobodi je! Novak se javio sa Rod Lejver arene FOTO!

Višednevna drama Novaka Đokovića u Australiji privodi se kraju – pušten je iz pritvora iz koga je otišao pravo na Rod Lejver arenu.

Izvor: B92

Autor:B92

Na slobodi je! Novak se javio sa Rod Lejver arene FOTO!
Foto: Profimedia

Suđenje je počelo u 1 čas iza ponoći po našem vremenu, zanimljivom izjavom sudije u korist Novaka: "Šta je Đoković još trebalo da uradi?"

Novakovi advokati su prvi imali izlaganje i evo šta su sve rekli i naveli u odbrani. Tu je i video-snimak: Novakova odbrana: Zahtev da se oslobodi svih optužbi VIDEO ; Advokati i sudija saglasni; "Gospodin Đoković je izneo sve dokaze"

Zatim, išlo se na veliku pauzu, malo je pričao tužilac, a onda je sudija Entoni Keli doneo odluku: Novaku produžen boravak – sve se rešava u ponedeljak?

Naravno, možete i listati naš blog, gde smo izveštavali iz minuta i minut i ispratiti sve i do najsitnijeg detalja šta se dešavalo od ponoći.

Oko 07:30, sudija Entoni Keli poništio je odluku Vlade Australije i Novak je pobedio. Vraćen mu je pasoš, viza i lični dokumenti, a Australija će morati da mu plati oko pola miliona dolara.

Međutim, odmah po izricanju presude, lokalne vlasti su ga navodno opet uhapsile jer nije vakcinisan. Ipak, uskoro je stigao demanti za to.

Svakako, čeka se odluka ministra za imigraciju Aleksa Houksa da li Đoković ostaje ili mu sledi deportacija.

U međuvremenu, Đoković je oslobođen, a iz pritvora je odmah otišao na Rod Lejver arenu.

Sve detalje sa deševanja u Melburnu mogli ste da pratite uz naš LIVE BLOG.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1317 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve