Nova vest
Tenis

Petak, 16.04.2021.

12:25

Izbacio Novaka, pa odgovorio na prozivku: Sramota

Danilel Evans je u četvrtak priredio iznenađenje u Monte Karlu pobedom nad Novakom Đokovićem, ali nije samo zbog toga u centru pažnje.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Izbacio Novaka, pa odgovorio na prozivku: Sramota
Foto: Profimedia

Britanac je ovih dana imao i verbalni okršaj sa mladim Italijanom Lorencom Musetijem.

Museti, koji je u kneževini izgubio već u prvom kolu od Rusa Aslana Karaceva, osvrnuo se na ponašanje pojedinih kolega prema njemu, pre svih Dana Evansa.

On je sa Evansom igrao prošle nedelje u Kaljariju i pobedio ga u tri seta.

Od tada, odnosi se se očigledno poremetili.

"Imate igrače koji su iskusni i kojio vas poštuju na terenu. Drugi, poput Evansa, oni pokušavaju da iskoriste moju mladost da bi me pobedili. To je sve novo iskustvo za mene. Evans me nije poštovao, ne želim da me dok igram tretiraju kao klinca", rekao je Museti.

Posle pobede nad Đokovićem Evans je rešio da odgovori na prozivku 19-godišnjeg Italijana.

"Kako je pričao o meni, to je sramno. Hajde da na mojoj konferenciji ne pričamo o Musetiju. Prošle nedelje je na jednom obraćanju medijima na italijanskom pričao nešto što ukazuje na nedostatak poštovanja. Igrao je dobro prošle nedelje, ja nisam bio dovoljno dobar, nisam iskoristio meč lopte. To je tenis. Da, mogao bi da nauči da se pristojnije ponaša", zaključio je Evans.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d