Nova vest
Tenis

Petak, 03.07.2020.

20:00

"Koji je to nivo sebičnosti – imaš devojku, zatvori se kod kuće"

Bivši trener Janka Tipsarevića, Dik Hordorf, podržao je Borisa Bekera i Nika Kirjosa u kritici nemačkog tenisera Aleksandra Zvereva.

Izvor: MT

Autor: MT

Starsport

Sedmi igrač na ATP listi je nakon Adrija tura na neki način prevario javnost.

Zverev je objavio da će otići u izolaciju, da bi ubrzo nakon toga, umesto da bude kod kuće, viđen u jednom francuskom noćnom klubu, zbog čega je bio oštro kritikovan sa svih strana.

"Probudim se i vidim da se u svetu i dalje dešavaju kontroverzne stvari. Ono što me pogađa je kada vidim da se Zverev još uvek ponaša neodgovorno. Koji je to nivo sebičnosti? Ako objavite tvit i kažete da ćete biti izolovani 14 dana, poštujte to i ostanite kod kuće. Imate devojku, onda se zatvorite u kuću. Ovakve stvari me zaista ljute", kaže Hordorf.

Još jednom je podržao Borisa Bekera.

"Potpuno sam saglasan sa šefom muškog tenisa Borisom Bekerom u vezi sa Aleksandrom Zverevim. Takođe, ne volim cinkaroše", dodao je on.

Hordorf, koji je poznat po često neslaganju sa Nikom Kirjosom, smatra da je Australijanac ovoga puta u pravu kada kritikuje Zvereva da se ne ponaša odgovorno i da živote drugih ljudi dovodi u opasnost.

Hordorf je, takođe, oštar bio i prema Novaku Đokoviću, ocenivši da se bezbednosni protokoli nisu poštovali na Adrija turu.

Podsetimo, nakon regionalne turneje pozitivni su bili Grigor Dimitrov, Viktor Troicki, Borna Ćorić, pa i sam najbolji teniser sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve