Đoković upoznao majku Dražena Petrovića: Svi su mu se divili VIDEO

Upoznavanje Biserke Petrović, majke preminulog hrvatskog košarkaša Dražena i Novaka Đokovića, izazvalo je posebnu pažnju.

Podeli
Foto: Mario Ćužić / HTS
Foto: Mario Ćužić / HTS

Na konferenciji za medije pred početak Adrija tura, Biserka i Novak su se upoznali i razmenili su poklone.

Novak Đoković dobio je na poklon dres Dražena Petrovića iz Nju Džerzi Netsa.

Najbolji teniser sveta poklonio je Biserki Petrović reket.

"Dražen je ikona sporta u ovom regionu, neko ko je obeležio ne samo košarku, već i sport. Svi su mu se divili, čak i cela amerika. Ostavio je dubok trag. Ja sam imao priliku da slušam vaših nekoliko intervjua i vašeg Ace takođe, a ono što je najveći utisak na mene ostavilo to je dokumentarac, gde sam mogao da upoznam čitavu priču o Draženu. Čast mi je da stojim tu pored vas, ali nažalost žao mi je što nikada nisam mogao da upoznam Dražena", rekao je Đoković.

Adrija tur počinje u subotu.

"Oduševljena sam svime. Susret s Novakom bio je zaista uzbudljiv, oboje smo doslovno drhtali. On nije očekivao da ću moći ostaviti nepokretnog supuga i zaista doći. Poznajem njegove roditelje i bila mi je velika želja da ga vidim što sam i ostvarila. Poklonila sam mu Draženovu novu kapu koja je stigla iz Njujorka. Nnju Era po prvi put je napravila takvu kapu za košarkaša iz Evrope i prvu je dobio upravo Novak Đoković. Kao da je bilo suđeno da je dobije. Slično je bilo i kada je Slovenija bila prvak Evrope, tada su mi dresovi takođe baš stigli iz Njujorka pa sam ih poklonila. Novak je meni poklonio teniski reket koji će dobiti posebno mesto u muzeju", rekla je Biserka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.