Nova vest
Tenis

Petak, 29.05.2020.

19:40

Ulaznice za "Adria Tour" uskoro u prodaji, radovi u toku FOTO/VIDEO

"TC Novak" se uveliko sprema za početak Adria Tour.

Izvor: SN

Autor: SN

Ulaznice za
Photo by Tom Dulat/Getty Images

Radovi su uveliko u toku na teniskim terenima TC Novak na Dorćolu, kako bi sve spremno dočekalo početak humanitarnog sportskog događaja "Adria Tour".

Regionalni turnir kreće upravo od Beograda, gde će se Novak Đoković u subotu i nedelju 13. i 14. juna predstaviti publici u društvu velikana svetskog tenisa kao što su Dominik Tim, Aleksandar Zverev, Grigor Dimitrov, Viktor Troicki, ali i drugih vrhunskih igrača.

Dok se izvode radovi na sređivanju centralnog terena na kom će se igrati mečevi, prvo u grupama, a potom i finale, stiže informacija da će ulaznice za ovaj spektakl uskoro biti puštene u prodaju.

Reč je o kontigentu od 1.000 karata, u skladu sa trenutnim preporukama nadležnih institucija, a usled borbe protiv Covid19.

S obzirom na ogromno interesovanje publike iz cele Srbije, ali i okolnih država, za očekivati je da ulaznice budu prodate u veoma kratkom roku. Više podataka o cenama i prodajnim mestima uslediće u narednim danima.

Da podsetimo, Adria Tour se igra prvo u Beogradu, a potom se seli u Zadar (20. i 21. jun), gde će se Novaku pridružiti Marin Čilić i Borna Ćorić.

Sedam dana kasnije planiran je turnir u Crnoj Gori (27. i 28. jun), a potom u Bosni i Hercegovini gde se pored događaja u Banjaluci (3. i 4. jul), igra i egzibicioni meč u Sarajevu (5. jul) između Đokovića i Damira Džumhura, najboljeg bosansko-hercegovačkog tenisera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d