Gradonačelnik odgovorio Nadalu: Ja ne lažem!

Gradonačelnik Manakora Migel Oliver odgovorio je na pismo Rafaela Nadala u kojem je prvi teniser sveta rekao kako se čelnici grada trude da mu ukaljaju ime.

Z.K.Izvor: B92
Podeli
Photo by Al Bello/Getty Images
Photo by Al Bello/Getty Images

Pročitajte još:

Nadal ljut: Samo žele da mi ukaljaju ime

Nadal je reagovao, kako je rekao, zbog "nepravednih napada na njega i njegovu tenisku akademiju".

"Kao i svaku osobu, boli kada dobijete neopravdane i klevetničke napade, a sve samo da bi se ukaljalo moje ime. Mogao bih da dodam još mnogo toga, zbog čega sam ćutao dugo vremena, ali ne želim kontroverzu. Samo želim da izrazim bol i razočaranje", rekao je između ostalog Nadal.

Samo dan kasnije, oglasio se i gradonačelnik Oliver koji je bio gost na radiju "Kadena Ser".

"Iskreno smunjam da je pismo koje je objavljeno svojom rukom pisao Rafael Nadal. Odmah da kažem, nisam ništa slagao. Akademija je legalna, ali to ne znači da su sve zakonske procedure ispoštovane da bi ista počela sa radom. Ono što možemo da potvrdimo je da je Akademija u urbanističkom planu".

"Vlast koja je bila pre mene nije zahtevala na uvid budžet ili bilo šta slično, te smo zaključili da je Nadal imao povlašćen položaj. Ljudima iz Rafine okoline su puna usta toga kako su iz Manakora, ali nisu svi koji su Akademiji zadovoljni. To znam lično jer sam imao uvid u ugovor nekih od radnika", poručio je Migel Oliver.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.