Nova vest
Tenis

Utorak, 16.04.2019.

15:12

Nova katastrofa Marina Čilića – kraj već u prvom meču u Monte Karlu

Argentinski teniser Gvido Pelja je već u drugom kolu Mastersa u Monte Karlu eliminisao Marina Čilića u meču koji je trajao više od dva sata.

Izvor: SV

Autor: SV

Nova katastrofa Marina Čilića – kraj već u prvom meču u Monte Karlu
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Trenutno 35. teniser na ATP listi je prvi set dobio rezultatom 6:3, drugi je Čilić osvojio sa 7:5, a u trećem je Argentinac potpuno dominirao i završio posao sa 6:1.

Čilić je u dobrom ritmu startovao meč, poveo je sa 2:0 posle osvojenog gema na servis protivnika, ali je potpuno izgubio kontrolu nad prvim setom posle šestog gema.

Pelja je veoma lako stigao od 3:3 do 5:3, a brejkom u devetom gemu je osvojio prvi set, iskoristivši prvu priliku za to.

Daleko veća borba je viđena u drugom setu, teniseri su razmenjivali brejkove, ključni je Čilić ostvario u 11. gemu, a u 12. je bez izgubljenog poena vratio meč na početak.

Serija brejkova je nastavljena i u trećem setu, a bolje se snašao Argentinac i za svega 38 minuta osvojio odlučujući period meča.

Ovim porazom Čilić je nastavio seriju loših rezultata, pošto je i prethodne turnire u Majamiju i Indijan Velsu završavao u ranim fazama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve