"Gde je bio Vajda? On uvek ima odgovor na Novakova pitanja"

Novak Đoković podbacio je na turniru u Indijan Velsu, a mnogi su za loš nastup u Kaliforniji "okrivili" odsustvo Marjana Vajde.

LNIzvor: B92
Podeli
Photo by Julian Finney/Getty Images
Photo by Julian Finney/Getty Images

* Novak, Rodžer, Rafa i ljubavno-politički trougao

* "Gledao sam Đokovića protiv Nadala u Melburnu i pitao se – kako?"

* Rat zvezda: Federer "ne ume" sa Novakom

Novakov trener Vajda nije bio u "boksu" Đokovića tokom prvog Mastersa sezone, a nekada četvrti teniser sveta Greg Rusedski je postavio dobro pitanje.

"Gde je bio Marjan Vajda? Novak nije odigrao zvaničan meč 42 dana. Znajući sebe, ja bih želeo da uvek imam trenera koji mi govori šta da radim kao utehu", rekao je Rusedski.

Novak je posle poraza od Filipa Kolšrajbera u trećem kolu Indijan Velsa najavio Vajdin povratak na sledećem turniru, Mastersu u Majamiju.

"Ako stvari ne idu kako ih Novak zamišlja, on često gleda u Vajdu i od njega traži odgovore. On (Vajda) zna tačno šta treba da uradi. Mislim da mu je to bilo potrebno ove nedelje, više nego što će mu biti naredne", dodao je Rusedski.

Sledeći turnir za najboljeg tenisera sveta, koji se igra u Floridi, na programu je od 20-31. marta. Novak je u Majamiju prošle godine ispao u drugom kolu, kada ga je porazio Francuz Benoa Per.