Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 25.04.2011.

20:34

Teniseri u poseti Avalskom tornju

Nakon dodele diplomatskih pasoša, Novak Đoković i Viktor Troicki, zajedno sa Fernandom Gonzalesom obišli su Avalski toranj.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Nole i Viktor su na toranj popeli i repliku trofeja beogradskog ATP turnira, upisavši se potom i u knjigu utisaka.

"Sa zadovoljstvom prisustvujem novom beogradskom simbolu i ponosu, vratićemo se ponovo", napisao je Novak.

"Prvi put sam na tornju od kada je ponovo podignut, zaista mi je drago što je to onaj isti objekat kog se sećam iz detinjstva. Uvek ću dolaziti na Avalu", dodao je Troicki.

Čileanac Fernando Gonzales, koji je dobio vajld kartu organizatora za učešće na turniru, nije krio oduševljenje srpskim narodom zbog, kako je naveo, izuzetnog gostoprimstva, a nakon što je istakao da mu je mnogo lepo u našoj zemlji izneo je svoje utiske o obnovljenom Avalskom tornju.

"Izuzetno sam iznenađen ovim objektom. Novak mi je ispričao njegovu istoriju, a grad Beograd je sigurno ponosan na ovakvu građevinu. Iskreno, zanimalo me je kakav je grad kada se posmatra sa jedne ovakve tačke i sigurno je da srpski narod može da se ponosu ovim objektom", rekao je Gonzales.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve