Nova vest
Tenis

Nedelja, 02.01.2011.

16:45

HK: Ana i Novak sigurni za 3-0

Teniska reprezentacija Srbije pobedila je Kazahstan sa 3:0, u prvom kolu A grupe na Hopman kupu u australijskom Pertu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U duelu miks dublova, koji nije imao rezultatski značaj, Ana Ivanović i Novak Đoković pobedili su Jaroslavu Švedovu i Andreja Golubeva sa 7:6(2), 6:4.

U prvom meču Ana Ivanović pobedila je Jaroslavu Švedovu sa 7:6, 6:1, a pobedu našem timu obezbedio je Novak Đoković koji je u drugom meču savladao Andreja Golubeva sa 4:6, 6:3 i 6:1.

Naredni meč naša selekcija igra u utorak kada će za protivnika imati Australiju koja je u prvom kolu pobedila Belgiju sa 2-1.

Iako su Kazahstanci u meču mešovitih parova bili blagi favorite zbog iskustva koje Švedova poseduje u dublu, Novan i Ana su odigrali rasterećeno, i uspeli su da na kraju zabeleće maksimalnu pobedu u prvom kiolu.

U celom meču viđena su samo tri brejka, od kojih su dva napravljena na samom početku meča, po jedan na obe strane. U nastavku seta nije bilo oduzetih servis gemova pa se ušlo u taj-brejk koji je naš tim dobio 7-2 uz nekoliko prelepih poteza Ane Ivanović.

I drugi set bio je neizvestan, ali je naš miks zadržao servis, a onda je od 3:4 dobio tri vezana gema i rešio pitanje pobednika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve