Nova vest
Tenis

Sreda, 02.09.2009.

04:03

USO: Poraz Ivanovićeve na startu!

Ana Ivanović poražena je u prvom kolu US Opena od Ukrajinke Katerine Bondarenko sa 2:1, po setovima 2:6, 6:3, 7:6 (7).

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U meču punom drame i preokreta, koji je trajao dva sata i 25 minuta, srpska teniserka je u taj-brejku trećeg seta propustila meč loptu i Ukrajinka je na kraju slavila iskoristivši drugu meč priliku. Protivnica Katerine Bondarenko u narednoj rundi biće Amerikanka Šenaj Peri.

Ana je osvojila više poena od Ukrajinke (108-106), imala je i bolju razliku direktno osvojenih poena i neiznuđenih grešaka, ali je u odlučujućim poenima odigrala loše i zasluženo je poražena.

Srpska teniserka je ponovo pokazala previše oscilacija u igri. Ana je duel počela veoma nesigurno, potom je zaigrala sjajno, nanizala sedam gemova i povela sa 6:2 i 2:0, ali je onda neshvatljivo pala.

Ukrajinka je to iskoristila i od rezultata 1:3 u drugom setu došla je do 1:1 u setovima i 1:0 u gemovima. U finišu trećeg seta viđena je velika borba i meč je ušao u taj brejk.

’Dodatni gem’ protekao je kao i ceo meč – sa puno grešaka i preokreta. Ivanovićeva je na 6:5 imala meč loptu, ali je nije iskoristila i pet poena kasnije je kažnjena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

150 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve